RU  UA

Росіяни готуються до нового штурму: яка ситуація в районі Авдіївки і де у ворога слабке місце

Інтенсивність боїв в районі Авдіївки спала, але російські окупанти підтягують нові резерви та готуються до нових штурмів міста.

Про це в ефірі "Апострофа TV" розповів боєць легіону "Свобода" Максим Морозов.

Читайте також: Кремль бачить, що програє: чому росіян погнали в наступ і чого хоче Путін

Зараз у порівнянні з останніми 5 днями інтенсивність боїв у районі Авдіївки спала. Ворог завдає артилерійських та авіаційних ударів по місту та навколишнім селам. Часто це терористичні акти, оскільки б'ють по школах, дитсадках, будинках культури тощо. Спостерігаємо накопичення резервів, пересування резервів, що говорить про підготовку до нового штурму”, - сказав Морозов.

За його словами, це була масова і серйозно спланована атака росіян. Потужно застосовувалася авіація. Також була велика інформаційна атака - безліч фейків, що місто взяте чи якісь села навколо нього. Нова атака може бути у різних напрямках. Але може бути новий штурм Авдіївки.

"Ворог найбільше використав ударні гелікоптери. Один із них збили, і після того вони стали менше дошкуляти. Ракети, надані партнерами - дуже добре. Вони мінімізують застосування гелікоптерів. У ворога є підрозділи, які пускають "на м'ясо". Але, є і професійні війська та багато техніки, також багато використовуються безпілотники "Орлани" та "Ланцети", - зазначив Морозов.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ЗСУ відбили всі атаки росіян на Авдіївському напрямку.

  • Вас також може зацікавити:

Хочуть зробити "Маріуполь 2.0": експерт про просування окупантів під Авдіївкою

Навіть уночі не буває тихо: що відбувається в Авдіївці

Один із найважчих днів: що відомо про масштабний наступ окупантів у районі Авдіївки