RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Росія запустила ракети і "шахеди" по Україні, є пошкодження: подробиці атаки і фото

У ніч на 30 жовтня російські окупанти влаштували чергову масовану атаку, запустивши по Україні ракети і дрони.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про ворожий напад.

Читайте також: Сили оборони просунулися біля Бахмута, Росія зібрала 40-тисячне військо біля Авдіївки: звіт ISW і карти боїв

Цієї ночі у кількох областях України лунали сигнали повітряної тривоги через загрозу застосування БПЛА та ракет. Звуки вибухів чули на Дніпропетровщині, Хмельниччині та Сумщині.

На Хмельниччині спрацювала протиповітряна оборона. Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін повідомив про успішне відпрацювання по ворожих цілях.

"Дякуємо силам ППО за відмінну роботу. Постраждалих немає. Пошкоджень обʼєктів інфраструктури немає", - написав він у своєму Telegram- каналі.

На Дніпропетровщині оборонці з ПвК "Схід" збили дві ворожі ракети. Уламки ракет впали у Дніпровському районі. Там пошкоджені п'ятиповерхівка, приватний будинок та авто.

Як повідомив глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, на щастя, минулося без жертв.

В Повітряних силах ЗСУ згодом повідомили, що російські терористичні війська атакували вночі 12-ма ударними БпЛА типу “Shahed” та двома керованими авіаційними ракетами Х-59.

"Усі 14 повітряних цілей противника було знищено протиповітряною обороною, зокрема у межах Миколаївської, Херсонської Кіровоградської, Черкаської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", українські війська продовжили масштабні наземні операції на лівому березі Херсонської області та звільнили село Кринки.

  • Вас може зацікавити:

ЗСУ відкинули ворога на Луганщині: що відомо про Сергіївку, карта

"Закоп" окупантів під Бахмутом: ДПСУ показали відео знищення ворожих окопів

Втрати ворога колосальні: Умєров назвав "ціну" Авдіївки для Кремля