RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Переможець премії Дарвіна: в мережі показали відео "самоліквідації" російського солдата

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксована "самоліквідація" російського окупанта, при спробі вистрілити з ручного гранатомета.

Відповідні кадри оприлюднено на одному з українських Telegram-каналів.

Читайте також: Україна взяла в полон одного з найпрофесійніших комбатів РФ: фото і відео

Окупанти в Україні окупанта гинуть, не тільки від рук ЗСУ, п'яних бійок із чеченцями чи хвороб. Серед них є особлива категорія, якій можна вручати "Премію Дарвіна". На відео з безпілотника зафіксовано спробу росіянина вистрілити з ручного гранатомета з цокольного поверху напівзруйнованої будівлі. Він довго цілився і коли натиснув на спуск, мабуть, потрапив у край стіни, через яку стріляв. В результаті граната вибухнула і відправила недбайливого окупанта на "концерт до Кобзону".

"Премію Дарвіна москалику", - йдеться в підписі до відео.

Додамо, що Премія Дарвіна (англ. Darwin Awards) - віртуальна антипремія, яка щорічно присуджується особам, які найбільш безглуздим способом померли або втратили здатність мати дітей і в результаті позбавили себе можливості зробити внесок у генофонд людства, тим самим потенційно покращивши його. Наявність дітей не є завадою для присудження премії, оскільки діти мають шанс не успадкувати дефективні гени від батька.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що побратими розповіли, як потрапив у полон солдат Олександр Мацієвський, розстріляний росіянами за слова "Слава Україні".

  • Вас також може зацікавити

Сало по 270 грн, ковбаса і цукерки: чим годують в Україні російських військовополонених

Окупанти мучили до смерті полонених: нове розслідування ООН щодо злочинів Росії

Думав, що біжить до своїх: ЗСУ взяли окупанта в полон, епічне відео