RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Били з різних напрямків: Київ вночі росіяни атакували "шахедами"

У ніч на суботу, 16 грудня, сталася шоста російська атака на Київ з початку місяця. Групи "шахедів" атакували хвилями і з різних напрямків, але українські сили та засоби ППО знищили їх всі.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

Читайте також: Дитсадок без вікон і "літаючі" автівки на дитмайданчику: нові подробиці ракетного удару по Києву, фото і відео

За його словами, окупанти повернулися до тактики атаки, як у травні цього року, коли вони щоразу змінювали та комбінували види і типи засобів повітряного ураження. Такий саме сценарій місцеві жителі відчули у першій половині цього місяця, коли "шахеди", крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників, "Іскандери", "Кинджали" по черзі летіли на місто.

"Сьогодні вночі, після трьох днів балістичних загроз, ворог знов кинув на столицю баражуючі боєприпаси "Shahed". БпЛА атакували групами, хвилями і з різних напрямків. Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені. Внаслідок роботи ППО та падіння уламків в місті ніхто не постраждав. Ворог посилив повітряні удари по головному місту країни", - заявив глава КМВА.

Нагадаємо, 13 грудня російські війська атакували Київ балістичними ракетами.

  • Вас може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо