RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Росіяни "загубили" одну з ракет у Воронезькій області під час обстрілу України: відео із зруйнованого села

У селі Петропавлівка, що у Воронезькій області Росії, одна з ракет, яку ворог запускав по Україні впала у населеному пункті, знищивши кілька будинків.

Про це повідомляють численні російські ТГ-канали.

Читайте також: Росія вивела в море нові ракетоносії: є загроза ударів "Калібрами"

З відео стає зрозуміли, що руйнувань зазнало до шести будинків жителів села Петропавлівка. Також, показали величезну вирву від падіння ракети.

Автор відео жаліється на те, що після падіння ракети начебто села не стало. Мовляв, "усе згоріло" і "усе зруйновано". Проте, він сміливо може подякувати за це своєму президентові, з чийого схвалення його країна здійснила сьогодні масовану ракетну атаку по Україні.

Чоловік, який знімав відео, зауважує, що ракета двічі в одну вирву не падає, тож і він має сподівання, що інцидент з падінням ракети не повториться.

Традиційним лишається і те, що російські терористи звинуватили в бомбардуванні села українських військових. Однак, від села Петропавлівка Воронезької області до підконтрольної території України близько 250 км. Тож, жодна українська артилерія туди добити не може. Тож, це Путін, а не ЗСУ бомбить Петропавлівку.

Раніше "Апостроф" писав про те, що внаслідок ракетної атаки росіян є влучання у багатоповерховий будинок в Солом'янському районі Києва.

  • Вас також може зацікавити:

Російські ракети вдарили по житловому будинку в Харкові: що відомо про масову атаку

Росіяни здійснили масштабну ракетну атаку на Київ: лунали потужні вибухи

Всі ворожі"шахеди" збито: подробиці нічного нальоту дронів