RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Російські ракети пошкодили фабрику, важливу для ЗСУ: подробиці

Внаслідок російської ракетної атаки на Київ 2 січня, виробничі потужності та складські приміщення українського виробника тактичного одягу M-TAC були пошкоджені або повністю знищені.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Читайте також: Знищено 10 з 10 "Кинджалів": Залужний розповів про результати роботи ППО під час масованої атаки

"У зв'язку з масовою терористичною ракетною атакою на Київ виробничі потужності та складські приміщення М-Тас були пошкоджені/знищені", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що після встановлення ступеня пошкоджень та завданих збитків, буде розпочато відправку наявних товарів та/або повернення коштів.

Як відомо, вночі та вранці 2 січня росіяни застосували 99 ракет різного типу та ударні безпілотники. Під час першої хвилі атакували "шахедами". Усі 35 ударних дронів вдалося знищити. Вранці застосували стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. 16 літаків запустили близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55. Також було зафіксовано пуски 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал" з винищувачів МіГ-31К. Крім того, атакували з моря трьома крилатими ракетами "Калібр", з північного напрямку - 12 ракетами Іскандер-М/С-300/С-400. З Су-35 - чотирма протирадіолокаційними ракетами Х-31П. Українські захисники знищили 10 із 10 ракет Х-47М2 "Кинджал", 59 із 70 ракет Х-101/Х-555/Х-55 і три з трьох крилатих ракет "Калібр".

Раніше "Апостроф" повідомляв про пошкодження житлового будинку в Харкові внаслідок ракетного удару.

  • Вас також може зацікавити:

Десятки постраждалих, пожежі і розтрощені будинки: Київ оговтується після надпотужної ракетної атаки, фото

Частина Києва залишилася без світла через російську атаку: заява ДТЕК

В Києві влучання і багато поранених: що відомо про наслідки масованого удару РФ