RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Севастополі після "прильотів" масова евакуація: що відбувається в окупантів

У Росії заявляють, що під час атаки на Севастополь сили ППО окупантів збили 36 безпілотників над Кримом та один над Краснодарським краєм. Також повідомляється про збиття 10 ракет над півостровом - є один постраждалий, ще 99 людей підлягають евакуації з місця падіння уламків.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Яка хороша новина: частина Москви в лютий мороз залишилася без світла, води та опалення

"Черговими засобами ППО було знищено та перехоплено 36 українських безпілотних літальних апаратів над територією Республіки Крим та один БПЛА над територією Краснодарського краю. Раніше відомство повідомляло, що системи ППО збили над Кримом 10 українських ракет", - йдеться у повідомленні.

Представник окупаційної влади, "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що провів звужене засідання оперштабу. Заслухав доповіді оперативних служб.

"Щодо ситуації на вул. Глухова - 3 людей евакуйовано з будинку, куди потрапив уламок від збитої ракети. Розмістили родину на місці тимчасового розміщення. У селі Чорноріччя частина ракети впала в річку, її вивозитимуть на полігон для знищення. До зони евакуації потрапляє 47 будинків, у яких проживає 99 осіб, з них 15 дітей. У готовності розгортання пункт тимчасового перебування. Роботи щодо вивезення вибухонебезпечного предмета розпочнуться вранці", - написав Развожаєв.

Він додав, що інформацію про падіння ракети в районі приватного сектора за ПівнДУ підтверджено. Вранці фахівці розпочнуть роботу з її транспортування на полігон для знищення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що внаслідок падіння російської ракети, яка не долетіла до території України, у селі Петропавлівка Воронезької області загинули 11 людей, з них троє дітей. 21 особа постраждала.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни "загубили" одну з ракет у Воронезькій області під час обстрілу України: відео із зруйнованого села

Винна ППО: з'явились подробиці роботи ФСБ в Бєлгороді після масштабного удару

Ранок почався не з кави: в Бєлгороді вили сирени, жителів попередили про небезпеку, відео