RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

ЗСУ ліквідували "легендарного" найманця "Вагнера": чим він відомий

На території Херсонської області було ліквідовано найманця ПВК "Вагнер" Рустам Нізамова, якого окупанти називають "легендарним".

На ліквідацію загарбника звернув увагу блогер Necro Mancer.

Рустам Нізамов, будучи найманцем ПВК, встиг побувати на Близькому Сході, країнах Африки та в Україні. За словами блогера, окупант брав участь у боях на Бахмутському та Херсонському напрямках, де й був ліквідований Силами оборони.

Читайте також: Рознесла вщент Т-90: військові показали відео роботи БМП "Bradley"

"Легендарний найманець ОЗУ Вагнер, башкирський нафтокамець Нізамов Рустам Робертович 1992 року народження пройшов Сирію, ЦАР, Мозамбік, Лівію, Бахмут, дістався Херсонської області і на цьому історія його життєдіяльності завершилася", - лаконічно потролив блогер "життєвий шлях" найманця ПВК "Вагнер"

Цікаво, що в РФ "з почестями" провели Рустама Нізамова. За участь у бойових діях найманець ПВК "Вагнер" отримав цілу колекцію медалей та орденів - як від російської влади, так і від представників Центральноафриканської Республіки та проросійських колаборантів "Л/ДНР".

Також некролог Рустама Нізамова опублікували пропагандистські Telegram-канали. У повідомленнях говорилося, що найманець ПВК "Вагнер" засвітився у Сирії, ЦАР, Мозамбіку, Лівії, під Бахмутом та в Херсонській області.

"Пройшов шляхом воїна і шукав своєї спадщини" , - написали пропагандисти, коментуючи участь Нізамова у бойових діях у різних куточках планети.

Раніше ми розповідали, що росіяни здаються в полон обмороженими, щоб просто зігрітися і поїсти.

Вас може зацікавити:

Ліквідовано багато офіцерів: подробиці ракетних ударів по Маріуполі та Бердянську

"Бавовна" у Криму: ЗСУ ліквідували ще одного підполковника, фото

Свідок прильоту Storm Shadow: стало відомо про ліквідацію полковника РФ під час удару по Севастополю