RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На Куп’янськ окупанти скинули 500-кілограмові авіабомби: фото величезної вирви

У суботу, 3 лютого, ЗС РФ завдали авіаційного удару по Куп'янську, скинувши на житлові будинки 500-кілограмові авіабомби ФАБ.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

За його словами, внаслідок ворожого авіаудару поблизу житлової забудови утворилася величезна вирва, а пошкодження зазнали приватні будинки та лінія електропередач.

Читайте також: Нічний удар "шахедами" та великі втрати у окупантів: свіже зведення Генштабу ЗСУ

"Сьогодні вранці р*шисти ФАБами обстріляли Куп’янськ. На місці влучання утворилася величезна вирва. Пошкоджені лінія електропередач, дев’ятиповерхівка, щонайменше 10 будинків. На місці подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Зібрані речові докази направлені на експертне дослідження", - йдеться у повідомленні Тимошка.

Згодом начальник ГУ Нацполіції у регіоні опублікував кадри наслідків авіаційного удару по Куп'янську. На оприлюднених фото можна побачити величезну вирву, яка утворилася після прильоту російських ФАБ-500 біля житлової забудови. За даними станом на 8:20, інформація про постраждалих не надходила, а на місці працюють слідчі та вибухотехніки.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що ЗС РФ завдали авіаудару по Куп'янську о 6:00 3 лютого. За його словами, ворог атакував місто ФАБами-500 з універсальним модулем планіровання та корекції.

"Інформація про постраждалих не надходила. Пошкоджені дев’ятиповерховий житловий будинок, приватні житлові будинки, електромережі, інша цивільна нежитлова інфраструктура. Триває ліквідація наслідків", - додав очільник ОВА.

Раніше ми розповідали, що росіяни завдали авіаудару по центру Херсона.

Вас може зацікавити:

Окупанти вдарили по лікарні в Херсоні: з'явились кадри "прильоту"

Росіяни вдарили по селу під Херсоном: є жертви

На Херсонщині ворог б'є по важливій ділянці фронту на березі Дніпра: карти