RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На трасі Стрий-Ізварине сталась потрійна ДТП, є загиблі: фото

У Тернопольській області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої є жертви.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільщини.

Трагедія сталася на автодорозі М-30 Стрий - Ізварине на виїзді з Тернополя. Внаслідок масштабної потрійної ДТП є жертви та поранені.

Читайте також: Не війна і не куля: у ДТП загинув захисник України, що був у полоні

"Неподалік 154 км автодороги сталася ДТП з травмованими. У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою рух транспорту на визначеній ділянці дороги ускладнений На місці події працюють всі відповідні служби. Патрульні здійснюють регулювання дорожнього руху", - йшлося у повідомленні поліції від 12:47 11 лютого.

О 13:20 пресцентр ГУ ДСНС в регіоні проінформував про те, що рятувальники врятували трьох осіб після масштабної ДТП. Відомство уточнило, що сталося зіткнення двох легкових автомобілів Renault та BMW.

"Внаслідок ДТП: загинула одна особа - водій автомобіля Renault, а також травмовано 7 осіб, з них 3 дитини. Особовим складом рятувального підрозділу деблоковано (врятовано) трьох осіб з автомобіля BMW та передано медикам", - додали рятувальники у своїй публікації.

О 15:56 пресцентр поліції Тернопільщини повідомив, що наразі розшукують автомобіль BMW для встановлення обставин ДТП. За словами силовиків, одразу три автівки зіткнулися при виїзді з обласного центру, а водій одного з транспортних засобів втік з місця смертельної аварії.

"Внаслідок аварії на місці події загинув пасажир Renault, жінка-водій з цього ж авто отримала травми. Також тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали шестеро осіб з автівки BMW 525, серед них – троє дітей. Поліцейські встановлюють обставини автопригоди та розшукують третього учасника ДТП – водія автомобіля марки BMW білого кольору", - додали правоохоронці в актуальному пресрелізі.

Раніше ми розповідали, що авто наїхало на жінку на парковці у Києві.

Читайте також:

В Києві автівка влетіла в зупинку: подробиці смертельної ДТП

Аварія під Києвом паралізувала Житомирську трасу: фото і відео з місця ДТП

Авто з людьми розірвало на шматки: на трасі Київ – Одеса сталася смертельна ДТП, фото і відео