RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Частина будинку зруйнована: як зараз виглядає багатоповерхівка у Дніпрі після атаки "шахедів"

Внаслідок атаки безпілотників росіян у багатоповерхівці в Дніпрі зруйновано три та пошкоджено дві квартири, постраждало 8 осіб.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Росія запускає по Україні північнокорейські ракети: СБУ показала підтвердження

"Біля понівеченої багатоповерхівки розгорнуто мобільний пункт прийому звернень громадян Поліцейські приймають заяви від постраждалих та допомагають розбирати завали. Три квартири зруйновані на восьмому та дев'ятому поверсі багатоповерхівки. Ще дві - пошкоджені. Аварійно-рятувальні роботи тривають", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що цієї ночі над Дніпропетровською областю сили ППО знищили 5 безпілотників.

"По два - у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один - у Новомосковському. На жаль, й влучань уникнути не вдалося. Вісім людей травмовано внаслідок удару безпілотником по багатоповерхівці у Дніпрі. Семеро з них - госпіталізовані, повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. Пошукова операція та аварійно-рятувальні роботи тривають. З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно. У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог влучив у підприємство.

"Не припиняв агресор й обстріли Нікопольщини. Вогнем артилерії накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади. Пошкоджені 2 підприємства, 3 приватні будинки. Побиті господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди цілі", - сказано в повідомленні.

Це в його квартиру "прилетіло" цієї ночі: чоловік дивом лишився живий, бо не ночував вдома Артем - мешканець тієї самої квартири на дев'ятому поверсі, куди сьогодні вночі вдарив "шахед", розповів, що вдома була мама. На щастя вона лишилася жива, проте отримала сильну контузію і скалкові поранення”, - пишуть в одному з пабліків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Білому домі виступили із заявою щодо іранських балістичних ракет, переданих Росії.

  • Вас також може зацікавити:

"Бавовна" у Подо-Калинівці: з'явилось відео удару по полігону в тилу росіян на Херсонщині

Вперше за два роки: український FPV-дрон збив російський безпілотник: відео

Цього разу - Херсонщина: у росіян знову приліт по полігону