RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Росія вдарила вночі по багатоповерхівці в Одесі: моторошні кадри наслідків

В ніч на 2 лютого ЗС РФ здійснили масовану атаку на Одесу, внаслідок чого є загиблі та поранені серед цивільного населення.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

За даними Одеської ОВА, іранський дрон-камікадзе влучив у багатоповерховий будинок, внаслідок чого один під'їзд вщент зруйновано. Станом на 5:00 адміністрація повідомляла про одного загиблого та сімох поранених, серед яких була вагітна жінка та дитина.

Читайте також: Російський "шахед" вторгся на територію Молдови: з’явилися подробиці нічної атаки ворога

"Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє - в стані середньої важкості. Лікарі роблять все можливе. Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці", - йшлося у повідомленні Одеської ОВА від 5:10.

О 7:01 очільник МВС Ігор Клименко повідомив про двох загиблих внаслідок нічної атаки ЗС РФ. За його словами, тіла жертв дістали з-під завалів багатоповерхівки. Рятувальна операція в Одесі триває безперервно, оскільки під завалами можуть ще перебувати люди.

"Ще 7 людей постраждали. Серед них є дитина. На зараз є дані, що на зв'язок не виходять 7 мешканців багатоповерхівки. До пошуків залучені кінологи. Психологи поліції та ДСНС на місці надають психологічну допомогу, по неї звернулись вже понад півсотні людей", - додав Клименко.

"Суспільне" уточнює, що внаслідок нічної атаки ЗС РФ пошкоджено інженерні мережі та котельня. Прилеглі багатоповерхові будинки в Одесі вже відключили від опалення.

Сили оборони півдня додають, що ЗС РФ атакували обласний центр 8 ударними дронами-камікадзе Shahed. Впродовж години у регіоні активно працювали системи ППО - знищено сім ворожих цілей.

"Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-ти поверховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована", - інформує командування.

Раніше ми розповідали, що ЗС РФ завдали удару по багатоповерхівці в Одесі.

Вас може зацікавити:

Росія завдала ударів по Одесі та Дніпру - є жертви: фото і відео

Росія вбила три покоління родини: на Одещині поховали Юрія Глодана, чия історія вразила світ, фото і відео

Дрони пошкодили коледж: фото і відео Одеси після нічної атаки