RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

ЗСУ вдарили по секретних об'єктах у Криму: пошкоджені гелікоптери та ППО

Внаслідок удару ЗСУ по військових об'єктах у Криму, пошкоджено 3 вертольоти Ка-52 та один із радарів ППО.

Про це пише один із російських Telegram-каналів.

Читайте також: Сезон "бавовни" у Криму: два головних завдання для України

"У п'ятницю ворог за допомогою ракет та безпілотників атакував одразу кілька військових об'єктів на території Криму. Ходили чутки про збиття 10 ракет, проте є і неприємні новини. За нашою інформацією, атаки зазнали об'єкти військової інфраструктури в Севастополі, неподалік Сімферополя та в Сакському районі Криму. Частина ракет справді була перехоплена, але, на жаль, не всі. У тому числі потрапили в ціль деякі безпілотники", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що на авіабазі "Гвардійське" біля Сімферополя пошкоджено щонайменше 3 гелікоптери Ка-52. Уточнюється також стан одного винищувача.

"Поки інформації небагато. У Севастополі був атакований військовий об'єкт безпосередньо в межах міста, проте йдеться про секретну локацію і навіть наші джерела на флоті не розкрили деталей. Натякнули лише, що могли бути серйозні жертви серед офіцерів. У Сакському районі з ладу виведений один з радарів ППО. Попередньо, було влучання ворожого дрона", - пишуть у пабліку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що бійці ГУР пошкодили чотири швидкісні катери та знищили щонайменше 30 російських окупантів у ході диверсійної операції українських військ біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут у Криму.

  • Вас також може зацікавити :

Перевозив секретні вантажі: нові деталі знищення в Криму десантного корабля "Новочеркаськ"

Вбито ФСБшників та майже 50 військових: в мережі розповіли про вражаючу історію в Криму

Мінус РЛС і склад БК: ГУР розкрило деталі "бавовни" у Криму