RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вбито ФСБшників та майже 50 військових: в мережі розповіли про вражаючу історію в Криму

У Криму під час затримання двох диверсанток, які раніше отруїли 46 російських військових, загинули ще троє співробітників Федеральної служби безпеки РФ. Дівчата виявились добре підготовленими.

Про це повідомляє "Апостроф" із посилання на російські пабліки.

Читайте також: Повії відправили до Кобзона шістьох військових РФ: деталі "спецоперації" в окупованій Горлівці

За інформацією джерел у ФСБ та поліції, двох молодих диверсанток, яких підозрюють в отруєні військових РФ у Сімферополі та у Бахчисараї, виявили в одному з приватних будинків Ялти. Кілька днів тому поліцейські отримали сигнал про те, що виявлено дівчат, прикмети яких майже повністю збігалися з прикметами диверсанток. Інформацію передали в ФСБ і для затримання підозрюваних відправили спецназівців.

"Диверсантки виявилися добре озброєними і (ми такого не очікували!) відмінно підготовлені. Плюс їх хтось міг попередити про наш візит. Щойно спецназівці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів та автоматичної зброї. Ми встигли зробити лише кілька пострілів у відповідь. Злочинці втекли з місця події автомобілем. Машину вони кинули на околиці Ялти. Де диверсантки зараз, ми не знаємо", - зазначив співрозмовник з ФСБ.

У результаті стрілянини загинули троє співробітників ФСБ, ще двоє отримали поранення, один із них тяжке.

Також можливо, що було поранено й одну з дівчат, але навряд чи це важке поранення, адже вона сама змогла втекти. Розшук триває.

"Військових, які перебувають у Криму, щоб уникнути нових отруєнь, попросили не лише не брати їжу та будь-які напої у незнайомих людей. Їх просять затримувати будь-яких підозрілих молодих жінок, які намагатимуться пригостити їх чимось чи просто заговорити з військовослужбовцями. Якщо затримати не вийде, то як мінімум потрібно повідомляти про таких підозрілих осіб жіночої статі до поліції чи ФСБ", - додало джерело.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Збройні сили України ліквідували чергового високопоставленого російського офіцера, який командував мобілізованим полком.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні ліквідували російського генерала, який командував окупантами у Придністров'ї та на Донбасі: фото

Під Бердянськом "закобзонили" чергового російського генерала: фото

Скільки топ-офіцерів Росії потрапили на "концерт Кобзона": дані інфографіки за 500 днів великої війни