RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Кривому Розі є влучання у ще один житловий будинок: фото і відео

Вибух та руйнування у Кривому Розі: є загиблі та поранені при попаданні ракети в житловий будинок, інформацію підтвердила міська влада.

Як повідомив Олександр Вілкул у Telegram-каналі, ракетне потрапляння в дах п'ятиповерхівки відбулося на території Металургійного району.

"Ракетне попадання у дах п'ятиповерхівки у Металургійному районі. Штаб допомоги людям розвертається за адресою - "Народний Дім", вулиця Криворіжсталі 52", - повідомив керівник міської військової адміністрації.

Читайте також: Окупанти вдарили по дачах у Кривому Розі: є загиблі і поранені

Також мер Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив про двох загиблих на місці події. Він зазначив, що рятувальна операція триває, ДСНС, лікарі та усі необхідні служби працюють на місці.

Пізніше стало відомо, що до лікарень Кривого Рогу надійшло понад 30 постраждалих. З них 12 осіб перебувають у тяжкому стані, 20 – у стані середньої тяжкості. Ще 34 особи звернулися по медичну допомогу самостійно.

"В результаті ворожої ракетної атаки щонайменше три попадання. У тому числі пряме потрапляння до дев'ятиповерхової будівлі. Є загиблі та поранені серед мирних жителів. ДСНС гасить пожежі. Швидка допомога працює. Штаб допомоги людям розвертається на Східному-1 біля АТБ з 20:00. Туди можна звернутися з питань розселення, будматеріалів, щоби закрити вибиті вікна та інші питання", — написав Вілкул.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що за попередніми даними, у Кривому Розі щонайменше п'ять поранених та двоє загиблих.

Жителів міста просять дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги та дотримуватися вказівок влади.

Раніше ми повідомляли про те, що у Кривому Розі окупанти потрапили в багатоповерхівку: всі подробиці.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти вдарили по Нікополю: поранено юнака, ще один загинув

У Нікополі загасили ТЦ після удару росіян: кадри наслідків атаки

Росіяни вдарили по селу на Чернігівщині, є загиблі: фото