RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Партизани у Сімферополі розсекретили базу окупантів: фото

Українські партизани продовжують розвідувати пункти дислокації російських військ у тимчасовому окупованому Криму та знищувати ворожі військові бази – пункт розташування окупаційного підрозділу встановили в районі вузлової станції Острянково, що у Сімферопольському районі.

Про це повідомляють у Telegram-каналі військового руху українців та кримських татар.

"Нашим агентам вдалося встановити пункт розташування окупаційного підрозділу в районі вузлової станції Острянково, яка розташована в селищі міського типу Гвардійське. Нам стало відомо, що в районі автостанції, що на вулиці Леніна, розташовано близько 11 військових вантажівок. Також за нашою інформацією на території розміщено гаубиці 122 калібру, типу Д-20 або Д-30", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сезон "бавовни" у Криму: два головні завдання для України

Це свідчить про те, що російська армія прикривається людьми, розміщуючи свою військову техніку та особовий склад біля об'єктів транспортної інфраструктури. Крім того, це додаткова нагода надалі звинуватити Сили оборони України в ударах по цивільних об'єктах.

Раніше ми писали, що в ході диверсійної операції українських військ біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут у Криму, бійці ГУР пошкодили чотири швидкісні катери і знищили щонайменше 30 російських окупантів.

  • Читайте також:

Перевозив секретні вантажі: нові деталі знищення в Криму десантного корабля "Новочеркаськ"

Убиті ФСБшники та майже 50 військових: у мережі розповіли про вражаючу історію в Криму

Мінус РЛС і склад БК: ГУР розкрило деталі "бавовни" в Криму