RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

В Криму прогриміли вибухи в районі військового аеродрому, почалася пожежа. Фото і відео

Цієї ночі, 17 квітня, в тимчасово окупованому Криму трапилася чергова "бавовна" – серія вибухів цього разу прогриміла біля Джанкоя, місцеві вказують, що фіксували загоряння в районі військового аеродрому.

Про це повідомляли російські Telegram-канали.

Читайте також: Частина Севастополя залишилася без світла після нічної "бавовни"

Станом на 04:15 ранку писали, що чули звуки вибухів в Джанкої, тоді місцеві жителі повідомляли також і про пожежу, що утворилася в районі військового аеродрому. Фотографію пожежі також показали.

Пізніше в мережі також з’явилися кілька нових відео того, як відбувалося загоряння, місцеві жителі бачили стовп диму. Згідно з повідомленнями у соціальних мережах, звуки вибухів пролунали ще до сигналу повітряної тривоги.

Telegram-канал "Кримський вітер" також вказував, що нічний "приліт" відбувся по військовому аеродрому. Зауважується, що це головний логістичний хаб для російської армії, що є місцем базування ударних вертольотів.

Вони вказують, посилаючись на місцевих мешканців, що одразу кілька гучних вибухів почули близько 4 години ранку, перший вибух фіксували приблизно о 3:40. Після цього очевидці стверджують, що у районі аеродрому почалася пожежа.

Натомість "Кримський вітер" передавав, що російські пабліки вказують наступне: причина загоряння на полі біля аеродрому невідома.

Важливо нагадати, що в поблизу Джанкоя розташована військова авіабаза. Наразі аеродром експлуатується військово-морським флотом Росії. Саме на аеродромі в Джанкої дислокується ворожий 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу, а також три авіаційні ескадрильї.



Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що українські дрони знищили російську РЛС, яка контролювала небо на 700 км углиб України.

  • Вас також може зацікавити:

В Криму атаковано головний вузол зв'язку Чорноморського флоту РФ, нафтобазу і гарнізон окупантів: фото

У Севастополі знову палають кораблі: кадри "бавовни"

Розвідники ГУР підірвали електропідстанцію в Криму: спливли подробиці нічної "бавовни"