RU  UA

Почався "гарячий сезон": цікаві подробиці масштабної "бавовни" у Криму

Стали відомі подробиці неспокійного понеділка, 15 квітня, на тимчасово окупованому Криму, коли трапилась чергова "бавовна".

Про це в ефірі Апостроф TV розповів заступник постійного представника президента України в АР Крим Денис Чистіков.

Читайте також: Унікальна розробка СБУ: що відомо про морський дрон, який атакував Кримський міст і російські судна, відео

За його словами, тривога під час перекриття Кримського мосту тривала протягом трьох годин, працювала протиповітряна оборона, лунали сильні вибухи у Севастополі та Джанкої. Були димові завіси у Севастополі біля військових об'єктів та біля Кримського мосту.

Також місцеві жителі повідомляли про пожежу у будівлі поліції у Керчі, на другому поверсі якої знаходиться відділ Федеральної служби безпеки РФ.

"Чи пов'язаний факт із пожежею, невідомо", - повідомив заступник постійного представника президента в АР Крим.

Він зауважив, що, окрім того, були потрапляння в розташування 710 бригади російської армії. Зокрема, було знищено низку високопоставлених військових Росії.

Також повідомлялося про зникнення електроенергії у деяких районах Севастополя.

"Представники української військової розвідки та Служби безпеки заявили про початок у Криму активного "гарячого сезону", - додав Денис Чистіков.

Раніше повідомлялося, що під удар Сил оборони України потрапив командний пункт, де були високопоставлені російські офіцери. Було оголошено кількагодинну повітряну тривогу, а в бухтах Севастополя російські силовики використали димову завісу.

Нагадаємо, Україна успішно застосувала проти росіян ракету власного виробництва, яка знищила ціль на дальності 700 кілометрів.

  • Вас також може зацікавити:

Атакує "Морський малюк": CNN показало відео удару українського дрона по Кримському мосту

Не пошкоджено, а знищено: фото російського десантного корабля "Мінськ" після удару по Севастополю

Крим почав втрачати значення: як Україна загнала Чорноморський флот РФ у глухий кут