RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Росія вдарила "Іскандером" по Смілі: фото наслідків

Вранці 25 квітня Росія атакувала Черкащину – вдарила по Смілі ракетою "Іскандер-К", є пошкодження об'єкта критичної інфраструктури, часткових пошкоджень також отримали 47 приватних будинків, шестеро людей звертались до медиків по допомогу.

Інформацію про те, що відомо про російську атаку, зібрав "Апостроф".

Читайте також: Сили оборони просунулись у Кринках: моторошне відео та карти боїв

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Табурець в своєму Telegram-каналі опублікував допис, де повідомив, що вранці 25 квітня ворог атакував Смілу Черкаського району Черкаської області. Станом на 10:13 тривала ліквідація наслідків ракетної атаки по місту.

Стосовно потерпілих – Табурець зауважує, що шестеро жителів звернулись по медичну допомогу, проте від госпіталізації відмовились: "Спершу про потерпілих. По допомогу до медиків загалом звернулись шестеро жителів. Від госпіталізації відмовились".

За попередньою інформацією, вибухова хвиля та уламки пошкодили 47 приватних будинків на кількох вулицях: "Також повибивало вікна в сусідній багатоповерхівці".

Наразі на місці працює штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. "Ремонтні бригади вже сформовані. Найближчим часом очікуємо будівельні матеріали для першочергових робіт", – пише голова Черкаської ОДА.

В етері національного телемарафону "Єдині новини" речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш також повідомляв, що Росія вдарила ракетою "Іскандер-К" – пошкодили залізничну інфраструктуру.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що окупанти на Херсонщині посилили репресії.

  • Вас також може зацікавити:

Постраждали шестеро людей: нові дані про удар росіян по Харкову і фото

Ворог вдарив ракетами по Одесі, в частині міста зникло світло

Ворог вночі вдарив по Харкову і Золочеву, є поранені