RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Ворог вночі вдарив по Харкову і Золочеву, є поранені

В ніч на 24 квітня Росія вчергове завдала ударів по Харкову та області – пошкодження отримали житловий комплекс та адмінбудівля, станом на ранок відомо про двох постраждалих, триває пошуково-рятувальна операція.

"Апостроф" зібрав інформацію про чергову атаку росіян.

Читайте також: Росія посилила атаки по Харкову: в ISW пояснили, чого домагається Кремль

В 00:37 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляв про сильні вибухи у Харкові. Вночі 24 квітня в області оголосили тривогу, яка тривала з 00:32 по 01:11.

О 01:04 Терехов написав, що ворог завдав удару по житловому комплексу у Шевченківському районі – ймовірно, використав ракету С-300:

"Цілеспрямований удар по житловому комплексу у Шевченківському районі. Попередньо ракетою С-300. Інформація щодо постраждалих уточнюється".

Станом на 01:17 було відомо про двох постраждалих, на місці тривали пошуково-рятувальні роботи: "Поки відомо про двох постраждалих - обидва з осколковими пораненнями. Ними вже опікуються лікарі. На місці триває пошуково-рятувальна операція. Працюють усі відповідні служби".

Проте голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов зауважував, що противник вдарив по Шевченківському району не однією, а двома ракетами С-300, пошкоджень зазнали чотири багатоквартирних будинки:

"Пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення чотирьох багатоквартирних будинки. Постраждали дві людини, стан легкий, надано медичну допомогу на місці".

Окрім того, Синєгубов також писав, що Росія вдарила по центральній частині Золочева Богодухівського району – попередньо також двома ракетами С-300. Пошкодження отримала адміністративна будівля:

"Ворог завдав ударів по центральній частині Золочева Богодухівського району. Попередньо - двома ракетами С-300. Пошкоджені адмінприміщення. Станом на зараз - без постраждалих".

Нагадаємо, раніше ми показали нові фото і дані про наслідки удару ворога по харківській телевежі.

  • Вас також може зацікавити:

Удар по телевежі у Харкові: поліція показала жахливі фото з місця атаки

Загарбники вдарили по Харкову: пошкоджена телевежа. Фото

Харків може стати другим Алеппо: чому українське місто порівняли із сирійським