RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Постраждали діти-акробати: з’явилися подробиці моторошного інциденту в Запорізькому цирку

Постраждалими акробатами, які під час виступу зірвалися з висоти у запорізькому цирку, виявилися неповнолітні громадяни.

Про це інформує пресслужба поліції регіону.

Варто зазначити, що 27 квітня Telegram-канали оприлюднили кадри одного з виступів у запорізькому цирку. Під час номеру акробати зірвалися з висоти та дістали різноманітні травми.

Читайте також: Мова не про марафон або цирк: у Раді виправдались щодо відстрочки для медіа і культури

Автори публікації стверджували, що чоловік зламав ногу, а дівчина дістала струс мозку. Вже сьогодні, 28 квітня, з'явилася офіційна інформація про те, що постраждалі акробати - неповнолітні громадяни.

За даними поліції, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні доставлено двох неповнолітніх. Згодом було встановлено, що 15-річний хлопець та 12-річна дівчина в міському цирку під час гімнастичного номеру програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти.

"Через падіння обоє отримали травми різного ступеню тяжкості. Наразі діти перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває", - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше ми розповідали, що український пересувник цирк забронювали від мобілізації.

Вас може зацікавити:

В Києві вночі прогримів потужний вибух, є постраждалі: подробиці

Час вибивати килим: у Львові чоловік налякав сусідів під час повітряної тривоги. Відео

В Чернігові пролунали потужні вибухи, піднявся стовп диму