RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

"Ну, прилетить, і що?" В Одесі поліцейська зганьбилась під час охорони храму, відео і деталі

Одеська поліцейська потрапила у гучний скандал після того, як на Великдень зняла відео, в якому поскаржилася, що їй доручили охороняти цивільних в одному з місцевих храмів.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

Спершу в соціальних мережах з'явилося відео, зняте поліцейською. Дівчина обурилася тим, що під час Великодня їй доручили охороняти цивільних на території одного із храмів. Правоохоронець не підбирала слів і заявила, що "нічого страшного" не станеться, якщо по храму під час служби ЗС РФ завдадуть ракетного удару.

Читайте також: "Какаяразніца": в Україні молодь вишикувалася у велику чергу до церкви УПЦ МП

Ймовірно, поліцейська записала відео для якогось особистого закритого чату, але відеоролик правоохорониці все одно опублікували в соціальних мережах.

"На**й мені ту церкву охороняти? Там від сили людина 30, е**ть. Ну прилетить туди і що? Нічого страшного. Ну, це ж не мінус 100 людей, це всього мінус 30, лол" , - заявила поліцейська у кадрі, обурюючись тим, що їй доручили охороняти один із одеських храмів на Великдень.

Відеоролик став популярним у соцмережах і на нього вже відреагувало керівництво поліції регіону. Поведінку поліцейської колеги назвали "ганебною" і заявили, що за цим фактом розпочато службове розслідування. У поліції підтверджують, що цей відеоролик дівчина відправила своїм друзям до приватного чату.

Окремо у відомстві наголосили, що поліцейська приступила до виконання службових обов'язків лише місяць тому. Наразі дівчину відсторонили, а за результатами службового розслідування її звільнять.

"Ми шануємо наші традиції, маємо святі та духовні цінності. До того ж в Одесі, яка щодня стає об'єктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу. Ще раз наголошуємо: жоден випадок неправомірних дій правоохоронців не залишиться поза увагою керівництва, і це принципова позиція - негідні працівники не можуть носити високе звання поліцейського" , - йдеться у повідомленні пресслужби.

Раніше ми розповідали, що Росія вдарила на Великдень по центру Харкова.

Вас може зацікавити:

Як українські бійці святкують Великдень на передовій: фото та відео

Росія атакувала "шахедами" Дніпро: фото, відео та всі подробиці

Нехай росіяни вовком завиють! Жартівливі привітання з Великоднем