RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Українські бійці вибили росіян із захопленого будинку та взяли у полон: потужне відео з Харківщини

На Харківщині тривають активні бої – ЗСУ намагаються "зачистити" область від російських окупантів. Стало відомо про успішну операцію зі звільнення захопленого противником будинку в селі Глибоке – Сили оборони взяли полонених.

Відео показали в мережі Facebook.

Читайте також: Майже 40 км до міста: росіяни захопили чотири селища на північ від Харкова, карта

Зауважується, що саме таким чином українським військовим вдалося вибити російських окупантів з захопленого будинку у селі Глибоке Харківської області. На карах помітно, як українські оборонці оточили окупований ворогами будинок. У спробах зайти в будинок, ймовірно, росіяни відкривали вогонь. Пізніше у вибите вікно залетів безпілотник, який здетонував на другому поверсі.

На кадрах можна помітити, як українські оборонці виводять із будинку російських окупантів – полонених одразу перевірили на наявність зброї.

Варто нагадати, що станом на 16 травня Росія зберігає намір наступати на Харківському напрямку. Протягом минулої доби ворог продовжував вести тактичні наступальні дії, зокрема також в районі Липців, розташованих на північ від Харкова і на схід від Глибокого.

Окрім цього, окупанти здобули певний прогрес поблизу Вовчанська, що на північний схід від Харкова. В цьому районі також тривали міські бої, де малочисельні російські диверсійно-розвідувальні групи намагалися закріпитися в населеному пункті.

Нагадаємо, раніше в Міноборони підтвердили, що у Вовчанськ зайшла російська піхота.

  • Вас також може зацікавити:

Росія тримає Харків у напружені: що відомо про нові вибухи

Є чіткі вимоги: військовий поставив крапку у спекуляціях навколо фортифікацій на Харківщині

Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська: що відбувається в місті