RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Знищено літаки МіГ-31 і не тільки: фото, відео і нові деталі удару по аеродрому Бельбек

Внаслідок атаки на аеродром "Бельбек" в окупованому Криму було знищено ЗРК С-400, 2 літаки МіГ-31, і склад паливно-мастильних матеріалів, 2 російські військовослужбовці загинули, 13 постраждали.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: У Криму тривожно: чому окупанти зміцнюють свої позиції на півострові

"Як мінімум, одну із запущених сьогодні по анексованому Криму ракет не було збито, повідомляють джерела ASTRA в екстрених службах регіону. Вона потрапила по заправній станції на військовому аеродромі "Бельбек", виникла пожежа. Попередньо постраждалих немає. У Міноборони РФ раніше відзвітували, що в ніч з 15 на 16 травня над Кримом збито 5 ракет ATACMS. На кадрах: атака на Крим у ніч із 15 на 16 травня 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Також уточнюється , що було знищено ЗРК-С-400, 2 літаки МіГ-31, і склад пально-мастильних матеріалів на військовому аеродромі "Бельбек" внаслідок ракетної атаки ЗСУ на Крим. 2 російських військовослужбовців загинули, 13 постраждали

"Вдалося з'ясувати наслідки масованої ракетної атаки на анексований Крим у ніч із 14 на 15 травня. Як повідомляють джерела в екстрених службах регіону, спочатку атака була здійснена на військовий аеродром "Бельбек" у Севастополі. Внаслідок ракетного удару на аеродромі було знищено двох винищувачів-перехоплювачів МіГ-31, також згорів склад пально-мастильних матеріалів. Постраждали 11 російських військовослужбовців. Трохи пізніше, ближче до ранку 15 травня, ракета вдарила по ЗРК С-400 "Тріумф" вже в районі села Вишневе. Після атаки ЗРК спалахнув. 2 військовослужбовці загинули, 2 отримали поранення. На кадрах: атака на Крим у ніч із 14 на 15 травня 2024 року”, - сказано у повідомленні.

Раніше "Апостроф" показував перші фото наслідків удару по летовищу в Бельбеку.

  • Вас також може зацікавити:

Літаки, системи ППО і свіжа партія до Кобзона: подробиці нічного удару по аеродрому Бельбек

Пожежі тільки розгоряються: нові дані про удари по аеродрому Бельбек

У Криму тривожно: чому окупанти зміцнюють свої позиції на півострові