RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Обстріл "Епіцентру": кількість жертв ударів РФ по Харкову зросла

Кількість жертв внаслідок удару російськими КАБами по Харкову 25 травня по "Епіцентру" зросла. Зафіксовано четверо загиблих, 40 поранених. У результаті повторного удару по центру міста поранено 18 людей, серед них - підліток.

Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов на своєму каналі у Telegram.

Читайте також: Росіяни влаштували Харкову пекло: що відомо про удари по "Епіцентру" і парку. Фото і відео

"Кількість поранених в "Епіцентрі" зросла до сорока. До чотирьох зросла кількість загиблих в результаті удару по будівельному супермаркету", - написав він.

Фото: t.me/police_kh_region

Водночас голова Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Олег Синєгубов сказав в етері національного телемарафону "Єдині новини", безвісти зниклими вважаються близько 16 людей.

"Тут на місці працює мобільна лабораторія ДНК. Прибувають близькі та рідні, які шукають своїх родичів. Ми їм пропонуємо здати ДНК-тести для можливої ідентифікації тіл. Пожежа локалізована, невдовзі буде ліквідована. Буде велика кількість роботи щодо ідентифікації тіл, тому що за нашими попередніми даними, у приміщенні могли ще перебувати понад 20 людей", - розповів він.

Також Синєгубов додав, що внаслідок повторного удару росіян по центру Харкова поранено 18 людей. Люди продовжують звертатися до медиків.

Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

Серед постраждалих - 14-річний підліток, його наразі оперують, повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов у Facebook.

Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

"Вдарили по самому середмістю, четверта атака за день - туди, де житлові будинки. Ракети росіяни пустили знову по цивільних. Знову руйнування та поранені люди. 14-річний хлопчик зараз на операційному столі, поранення в шию", - написав він.

Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

Серед травмованих також патрульний поліцейський, про що повідомила пресслужба поліції Харківщини у Telegram. Водночас пошкоджені житлові будинки, автомобілі, магазини та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото: t.me/police_kh_region

Фото: suspilne.media/kharkiv

Фото: suspilne.media/kharkiv

Фото: suspilne.media/kharkiv

Фото: suspilne.media/kharkiv

Фото: suspilne.media/kharkiv

Фото: t.me/police_kh_region

Фото: t.me/synegubov

Раніше ми писали, що внаслідок російського удару КАБами по "Епіцентру" у Харкові 25 травня загинув співробітник торгового центру.

  • Вас може зацікавити:

У Харкові справжнє пекло: росіяни завдали нового удару по Центральному парку

Російські окупанти знову вдарили по центру Харкова: прильоти в житловій забудові

По ліцею били "Іскандерами": фото наслідків ракетного удару по Харкову