RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Росія завдала масованих ударів по Харкову та області: ракета влучила у ліцей, відео

Вночі 25 травня ЗС РФ завдали ракетних ударів по Харкову та області, внаслідок чого зафіксовано руйнування інфраструктури.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

О 0:47 мер міста Ігор Терехов повідомив про серію вибухів. О 2:18 міський голова оприлюднив актуальну інформацію та зазначив, що кілька прильотів зафіксовано на території Слобідського району. Зокрема, ворог частково зруйнував ліцей, пошкодив багатоповерхівки та приватний транспорт.

Читайте також: В Харкові втретє за день прогриміли вибухи

Вже о 7:09 Ігор Терехов уточнив, що ракета С-300 влучила у майстерню навчального закладу у Слобідському районі Харкова. Також пошкоджено 31 приватний автомобіль.

"Частково зруйновано основну будівлю закладу, вибиті шибки у кількох багатоповерхівках навколо. Постраждав і супермаркет поблизу. Інформація щодо загиблих та поранених не надходила", - йдеться у повідомленні міського голови.

Більш детальну інформацію щодо нічних обстрілів оприлюднила пресслужба Харківської обласної прокуратури. Речник установи Дмитро Чубенко наголосив, що ворог атакував Харків та регіон зенітними керованими ракетами С-300 приблизно о 1:00. Ворог використав для обстрілу щонайменше чотири ракети.

"У Слобідському районі одне влучання зафіксовано по будівлі ліцею, інше в промисловій зоні. Без травмованих. Пошкоджено 15 приватних автомобілів та фасад 9-ти поверхового житлового будинку. У Харківському районі 2 влучання на відкритій місцевості. Травмованих немає", - наголосив речник прокуратури.

Чубенко також додав, що на місці влучань працюють прокурори та слідчі поліції, які фіксують докази воєнних злочинів ЗС РФ.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ взяли бойовий контроль над прикордонням Харківщини.

Вас може зацікавити:

Росія вдарила по Золочіву на Харківщині: понівечені домівки і підприємства. Фото

На це неможливо дивитися без болю: відео Вовчанська з висоти пташиного польоту

Росія завдала авіаудару по Вовчанську: фото руйнувань