RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Поліцейські показали перші хвилини після удару по "Епіцентру" в Харкові. Відео 18+

Правоохоронці оприлюднили відео з нагрудних камер патрульних поліцейських, які допомагали постраждалим мешканцям під час російського удару КАБами по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові 25 травня, де кількість загиблих зросла до 16 людей.

Відповідне відео показав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своєму каналі у Telegram 26 травня.

Читайте також: Росіяни в харківському "Епіцентрі" вбили маму з 12-річною донькою. Фото

"Поліція продовжує ідентифікувати особи загиблих і документувати воєнний злочин росіян. Ще постраждали 43 особи, з яких 13 жінок і 30 чоловіків. Безвісти зниклими вважаються 17 громадян, з яких дев’ять чоловіків і вісім жінок", - зазначив Білошицький.

За його даними, з 13 вилучених з-під завалів тіл, вдалося ідентифікувати три людини. Одну з них ідентифікували за допомогою експрес-аналізу ДНК.

Обережно! Відео містить елементи 18+!

Нагадаємо, керівник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов повідомив про збір ДНК у родичів загиблих, але вказав на складність виявлення решток та встановлення загиблих. Він також розмістив фото 8-річного хлопчика Михайла, батько якого працював у відділі декору гіпермаркету. Йому теж доводиться проходити процедуру ДНК.

  • Вас може зацікавити:

Працівники "Епіцентру" і відвідувачі: скільки людей досі шукають після удару по Харкову

Росіяни влаштували Харкову пекло: що відомо про удари по "Епіцентру" і парку. Фото і відео

Удари по Харкову: в ISW спрогнозували, до яких пір триватиме ракетний терор РФ