RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Кількість загиблих збільшилась: фото, відео і всі подробиці удару по 5-поверхівці у Харкові

В Харкові в результаті російського обстрілу 31 травня зросла кількість загиблих – пошукова операція триває, адже під завалами в квартирах будинку ще можуть перебувати мешканці.

Інформацію про ситуацію в Харкові станом на ранок зібрав "Апостроф".

Читайте також: У Росії проблеми з логістикою: що відбувається на Харківському напрямку фронту

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов в Telegram написав, що станом на 09:30 кількість загиблих зросла: "... деблокували з-під завалів ще одне тіло чоловіка".

Загальна кількість загиблих від російського теракту становить 5 людей.

"Рятувально-пошукова операція триває. Всі служби працюють на місці", – додає він, показавши кілька фото з наслідками удару.

Харківський міський голова Ігор Терехов писав, що під завалами можуть знаходитися ще четверо мешканців.

В свою чергу "Суспільне Харків" в YouTube каналі опублікували відео з 63-річним чоловіком, що проживав у будинку, куди поцілила ракета. Родич потерпілого вказав, що у чоловіка під завалами залишилися донька та дружина – сам чоловік в момент удару був на роботі, отримав дзвінок вже після влучання в будинок.

Ще одна мешканка зауважувала, що перший вибух у Харкові пролунав близько півночі. Вона хотіла прибрати скло, проте тоді відбувся другий вибух – квартиру жінки, що була розташована на четвертому поверсі, вщент зруйнувало.

Попередньо очільник поліції Харківщини Володимир Тимошко зауважив, що ворог використав для атаки ракети С-300 – завдав мінімум 5-6 ударів. Тимошко вважає, що першим ударом ворог намагався прицілитись, а вже потім завдавати повторних уражень.

Пізніше в мережі почали з'являтися трагічні відео, як родичі та знайомі намагаються додзвонитись до мешканців, що проживали у будинку, куди влучили росіяни - харків'яни намагаються зв'язатись із рідними, яких шукають безпосередньо на місці ракетного удару.


Нагадаємо, раніше ми показували фото наслідків нічного удару по Києву.

  • Вас також може зацікавити:

Росія вдарила по корпусу Харківського біотехнічного університету, якому 200 років: фото

Росія вгатила авіабомбами по селу на Харківщині: загинув чоловік

Росія вночі вдарила по Харкову та області: фото, відео і всі подробиці