RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

​У Вінниці хлопець вбив молоду дружину з її подружкою і застрелився: фото і всі подробиці трагедії

13 червня, близько третьої години ночі, у Вінниці 23-річний чоловік вбив свою 18-річну дружину та завдав смертельного поранення її 19-річній подрузі. Згодом тіло хлопця знайшли на березу річки Буг – він вчинив самогубство.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Читайте також: Під Львовом розстріляли кримінального авторитета. Фото

Повідомлення про страшну подію, що сталась у Вінниці, надійшло до поліції від медиків вночі 13 червня. Швидку допомогу викликала поранена 19-річна дівчина, але вона була не в змозі відчинити двері лікарям та поліції, тому у квартиру на третьому поверсі правоохоронці потрапили через вікно. Поранену дівчину було госпіталізовано, але вона померла наступного дня у лікарні.

Фото: Національна поліції у Вінницькій області

23-річний Михайло та 18-річна Наталія побралися у вересні 2023 року, а квартиру, в якій сталось вбивство, орендувала дівчина разом зі своєю 19-річною подругою Вірою. Сусіди повідомили, що чоловік сильно ревнував дружину, а в ту злощасну ніч вони чули звуки сварки, після чого пролунало декілька пострілів.

"Він її дуже ревнував, і через те, що він втратив побратима, то дуже міг швидко розізлитися. Сприймав близько до серця все, що про нього погане говорили", — розповів товариш Михайла.

Фото з соцмереж 18-річної Наталії

Вбивство сталось не тільки на підґрунті ревнощів, а й ще, за словами близьких та знайомих, через те, що Наталія бажала розлучення, на яке чоловік був не згоден.

"Почула десь два хлопки у сусідів, підійшла до своїх дверей. Там тихо, нічого не чути, і тільки я лягла, почула третій хлопок. Знову підійшла, нічого не чути. Але за стіною звуки голосної музики і якісь приглушені голоси. І тут через кілька хвилин вони затихли. А вже о п'ятій годині ранку до мене постукали дільничий та два парамедики", — розповіла жінка з сусідньої квартири, де сталось вбивство.

23-річний хлопець був військовим та приїхав додому з фронту у відпустку. Він служив два роки та мав контузію, через що, за словами близьких, мав нестабільний психологічний стан.

Фото з соцмереж 19-річної Віри

Завітавши до дружини та її подруги, між подружжям виникла сварка, в результаті якої, чоловік застрелив дружину та тяжко поранив її подругу. З часом, тіло хлопця знайшли на березі річки Буг в безлюдній зоні з кульовим отвором у голові. Попередньо 23-річний чоловік скоїв самогубство.

Раніше ми розповідали, що в лікарні Запоріжжя помер чиновник, на якого скоєно замах.

  • Вас може зацікавити:

У Запоріжжі скоєно замах на чиновника міськради: кілер випустив чотири кулі

У США посеред вулиці сталась стрілянина: є загиблий, багато поранених

У вбивстві 9-річної дівчинки з України в Німеччині запідозрили двох чоловіків. Фото