RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Росіяни обстріляли з "Градів" лікарню в Херсоні. Фото і відео

19 червня росіяни протягом ночі знову били по Херсону, завдали три удари по місцевій лікарні – пошкодження зазнали переважно технічні приміщення, поранених серед персоналу та пацієнтів немає.

Актуальну інформацію про атаку в Херсоні зібрав "Апостроф".

Читайте також: Оборонці неба збили 19 "шахедів" у шести областях

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін в Telegram-каналі повідомив, що російські окупаційні війська протягом усієї ночі "крили вогнем" житлові квартали Херсона – зокрема влучання фіксували по одній з місцевих лікарень. В результаті атаки було пошкоджено вікна в одному з медичних корпусів, гараж та дві автівки "швидкої допомоги".

Окрім цього, голова Херсонської ОВА вказав, що противник бив також по житлових будинках, внаслідок чого місцями виникали пожежі, які оперативно ліквідовували пожежники. У власному будинку поранення отримала 44-річна місцева мешканка: "З легкими травмами її доставили до лікарні, де в потерпілої діагностували уламкове поранення живота".

Олександр Прокудін показав відео того, який вигляд має місто станом на ранок, після нічної атаки противника.


В офіційному Telegram-каналі МОЗ України показали кілька додаткових кадрів, що є наслідками чергового російського терору. Зауважили, що по лікарні на Херсонщині прийшлося три влучання з РСЗВ "Град" – поцілили переважно в технічні приміщення: "Пошкоджено два автомобілі та будівля медзакладу. Серед пацієнтів та персоналу постраждалих немає".

Раніше росіяни вночі, 19 червня, також вдарили по багатоповерхівці під Львовом.

  • Вас також може зацікавити:

Росія накрила вогнем Херсон: у парку знайшли тіло чоловіка

У Полтаві 16 постраждалих внаслідок ракетного удару Росії: жахливі фото

Росія вдарила по Білозерці на Херсонщині: що відомо про наслідки