RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

DeepState заявив про захоплення росіянами села на Покровському напрямку

Російські окупаційні війська, за попередньою інформацією, 23 червня захопили село Новоолександрівка в Донецькій області, чим наблизились до траси Покровськ-Костянтинівка. Водночас військове керівництво ЗСУ ще офіційно не підтверджувало це.

Про це повідомили аналітики Telegram-каналу Deep State.

За їхніми даними, наразі окупанти намагаються закріпитися на західних околицях Новоолександрівки Покровського району. У свою чергу, українські воїни вражають живу силу противника, аби придушити подальше просування. Відповідні зміни аналітики відобразили на своїй інтерактивній мапі.

"До траси Покровськ-Костянтинівка з населених пунктів залишається лише Воздвиженка. Важливо зупинити подальше просування ворога, адже певною мірою повторюється ситуація біля Очеретиного", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили у Deep State, на даний момент основний удар російської армії намагаються всіма силами стримувати бійці 47, 68, 25 бригад ЗСУ і приряджених підрозділів, як це відбувалося і в районі Очеретиного.

Фото: t.me/DeepStateUA

Як повідомляв Генштаб ЗСУ ввечері 22 червня, окупанти продовжують нарощувати темпи наступу за допомогою великої сили на Покровському та Торецькому напрямках.

Також нагадаємо, що на Покровському напрямку за 22 червня ворог втратив понад 300 солдатів.