RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

У жорстокому побитті чемпіона Росії з боксу в окупованому Криму побачили миттєву карму

В окупованій Феодосії втратив око у вуличній бійці Дмитро Двалі, якого називають у РФ "висхідною зіркою" збірної з боксу.

Про інцидент повідомляють російські пабліки.


"Просто потужна кармічна історія із тимчасово окупованого Криму. Чемпіону Росії з боксу Дмитру Двалі, спортсмена збірної Росії, військовослужбовця Міноборони РФ, у вуличній бійці у Феодосії вибили око. Судячи з відео, Двалі на ранковій пробіжці побачив, як просто на набережній Феодосії група людей б'є якогось хлопця. Двалі втрутився у бійку, але на відео видно, як одна людина підскакує до Двалі та вирубує його, чемпіон Росії падає, його добивають ногами", - прокоментував інцидент український журналіст Юрій Бутусов.

Він зазначив, що боксерові ніхто не прийшов на допомогу - побитими виявилися також його брат та помічник.

"Як він з такою підготовкою хотів на Олімпіаду їхати, ось ганьби було б. Російські окупанти, які понаїхали до Криму, завезли орди мігрантів з Кавказу та Азії, завели у владу бандитів. І тепер у Криму повне свавілля. Кар'єру 22-річного боксера-окупанта тепер закінчено достроково. Російським боксерам, яких б'ють будь-хто, нічого робити ні на Олімпіаді, ні в Криму", - написав Бутусов.

Двалі є бронзовим призером чемпіонату світу, чемпіоном Європи, чемпіоном світу серед військовослужбовців та чемпіоном Росії. Лікарі кажуть, що професійним боксом "Двалі" більше не зможе. Чотирьох учасників бійки вже затримали, двоє підпискою про невиїзд.