RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

ЗСУ завдали удару по другому мосту в Курській області

Сили оборони України в Курській області РФ завдали удару по другому мосту, через який йшло постачання російських частин в Глушківському районі.

Про це повідомляють російські і українські Telegram-канали.

В Курській області фактично знищено другий міст через річку Сейм - йдеться про міст у селі Званноє. Це другий міст з трьох, який використовували російські військові частини в Глушківському районі.

На опублікованих фото видно, що дорожнє полотно мосту в Званному отримало серйозну пробоїну.

Мостами через річку Сейм проходять важливі комунікації російських військ.

"Таким чином, у Глушківському районі залишився єдиний міст у селі Кариж, після очевидного швидкого знищення якого постачання оборонного району угруповання ЗС РФ (зокрема, прикордонного Тьоткіно) ляже на понтони та човни. Однак, у разі серйозного тиску противника, таких шляхів постачання може і не вистачить", - пишуть російські воєнкори.

Українські джерела також повідомляють про ураження ще одного мосту.

"Міст між Черкаським та Руським Поречним також пошкоджено. Поки що не знищено", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу КіберБорошно.

Як повідомляв "Апостроф", Сили оборони, які проводять операцію в Курській області РФ, зруйнували важливий для росіян міст поблизу населеного пункту Глушкове у Курській області РФ. Він був частиною логістичного ланцюга російської армії.