RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

На Херсонщині високоточна авіабомба рознесла спостережний пункт росіян

Високоточна авіабомба AASM-250 «Hammer», що є французькою керованою зброєю класу "повітря-земля", вдарила по командно-спостережному пункту росіян на лівому березі Херсонської області.

Відповідне відео опублікували в соціальних мережах.

"Авіація продовжує виконувати завдання на всіх напрямках, знищуючи окупантів, що прийшли на нашу землю! Один екіпаж МіГ-29 40БрТА за допомогою AASM Hammer, знищує КСП ворога на лівому березі Дніпра", - йдеться у повідомленні.

Локаційно удар прийшовся, як повідомляють у Telegram-каналі, по тимчасово окупованому н.п. Корсунка в Херсонській області.

Користувачі у соціальній мережі Х також були вражені ударом по командно-спостережному пункту росіян, називають його неймовірно точним:

"Неймовірний влучний удар високоточної авіаційної бомби AASM-250 «Хаммер» французького виробництва по командно-спостережному пункту 810-ї бригади морської піхоти РФ".

Раніше "Апостроф" також показував супутникові знімки з руйнуваннями на військовому аеродромі "Маринівка" у Волгоградській області, який у ніч на 22 серпня атакували українські безпілотники.