RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

В мережі показали інтерактивну карту фортифікацій росіян на Курщині

В мережі опублікували оновлену інтерактивну карту за 14-24 серпня, на якій прослідковується схема будівництва росіянами фортифікаційних споруд у Курській області.

Відповідну інтерактивну карту показали в соціальній мережі Х.

Аналітик Американського інституту підприємництва Бреді Афрік опублікував карту, на якій можна помітити, як з кожним днем змінювалася ситуація в питанні фортифікаційних споруд росіян на Курщині.

"Російські війська в Курську продовжують будувати оборонні споруди на тлі операції України в регіоні. Ось як Росія розширила деякі з цих нових укріплень за останні тижні", - написав Афрік.

Нові оборонні споруди Росії в Курській області чітко видно на повній карті їх укріплень. Відео зі знімками за 14-24 серпня показує, як та де саме російські війська намагаються звести фортифікації в області.

Як писав раніше "Апостроф", авіація Збройних сил України вийшла на новий рівень застосування керованих авіаційних бомб (КАБ) у Курській області РФ. Українські військовослужбовці б'ють західними авіаційними боєприпасами точно в ціль, на відміну від росіян, у яких бомби не є високоточними.