RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Дрони подолали понад 600 км: подробиці атаки на військовий арсенал в Волгоградській області

В ніч на неділю, 29 вересня, Сили оборони України завдали масованого удару дронами по арсеналу боєприпасів поблизу селища Котлубань Волгоградській області РФ. Атаку було здійснено за допомогою 120 дронів українського виробництва, які подолали відстань у 600 км.

"Апостроф" з власних джерел дізнався деталі атаки.

Як відомо, спільну операцію провели підрозділи ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ. Масовану атаку було здійснено близько 2:30 години з використанням 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва, які уразили арсенал зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі Котлубань Волгоградської області. Відстань до цілі становить понад 600 кілометрів.

Як повідомляють російські пабліки у соцмережах, в районі влучання було чутно гучні вибухи, після чого розпочалася масштабна пожежа з детонацією.

"Знищення складу потягне за собою дефіцит боєприпасів у забезпечення підрозділів окупаційної армії РФ", - додали джерела.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні удару українських дронів на територію арсеналу в Котлубані прибув черговий ешелон з іранськими ракетами.