RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

"Приставили пістолет до шиї": в Полтаві напали на блогера Ніколаса Карму

Відомий український блогер Ніколас Карма, відомий своєю рубрикою "Скільки коштує ваш лук", заявив, що на нього напали у Полтаві під час знімання чергового випуску.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Інцидент трапився ввечері 5 жовтня, коли знімальна група знімала сюжет на вулицях Полтави. За словами блогера, конфліктна ситуація назріла під час спілкування з жителями міста. У цей момент група чоловіків, що стояла неподалік, критикувала та лаяла його.

Вже після знімання до блогера підійшла компанія чоловіків з питаннями: "Яке ваше ставлення до ЗСУ? Просто хайпуєте на відео?".

"Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало", – розповів Ніколас.

Потім із натовпу вискочив чоловік і приставив Ніколасу пістолет до шиї. Один із очевидців підтвердив слова Карми про такі дії з боку невідомого чоловіка. Водночас блогер не розповів, чим конкретно завершилася ця історія: вони розійшлися або ж була заява до поліції.

Підписники Карми начебто впізнали на відео "військового комісара районного ТЦК Олександра Логвиненка".

Нагадаємо, українські блогери Роман Свечкоренко і Валерія Чернецька відсвяткували першу річницю шлюбу. Пара, яка влаштувала дві весільні церемонії під час війни, не поскупилася й на подарунки з нагоди "ситцевого" весілля.