Лайм

Годинник Rolex і новенький BMW: пара українських блогерів похизувалася дорогими подарунками під час війни

Подружжя демонструє розкішне життя

Українські блогери Роман Свечкоренко і Валерія Чернецька відсвяткували першу річницю шлюбу. Пара, яка влаштувала дві весільні церемонії під час війни, не поскупилася й на подарунки з нагоди "ситцевого" весілля.

Лера подарувала коханому люксовий годинник Rolex, вартість якого понад 10 тисяч доларів, а Роман порадував дружину автомобілем BMW з салону. Вартість таких авто в Україні стартує від 3 млн. гривень. Блогери не лише зробили один одному дорогі подарунки, а й похвалилися ними на своїх сторінках в Instagram.

Читайте також: Можу собі дозволити: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

Фото: instagram.com/chernetskav

"Вона мріяла про машину, а я мріяв подарувати машину коханій людині, ось так і стався цей метч", - поділився Свечкоренко у себе в блозі, опублікувавши серію фото з новенькою автівкою.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Чернецька у свою чергу виклала відео, в якому хвалиться подарунком від коханого. "Велика мрія маленької дівчинки збулася завдяки одній любімці", - написала Лера.

Читайте також: Українська блогерка під час війни відгуляла пишне весілля за чотири мільйони: фото.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Роман Свечкоренко відомий українцям по шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. З Валерією психолог і блогер познайомився майже одразу після проєкту. У серпні 2023 року пара одружилася, влаштувавши два весілля: казкове у Радомишлі Житомирської області та камерне у Луцьку, на батьківщині Чернецької.

На розкішну церемонію на території старовинного замку пара витратила понад мільйон гривень.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Раніше українська блогерка Candy Superstar похвалилася дорогими заручинами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також