RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 травня: Левам потрібно перестати сумніватися, а Рибам пора відпочити

В цей час варто дотримуватися обережності у всьому і приділити час сім'ї і дому. Хочете знати, що вас чекає 17 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, у кого буде напружений день, кому потрібно зайнятися своїм самопочуттям, а хто повинен попрацювати.

Овен

Овни в цей період будуть схильні до негативних впливів. Ваш настрій буде коливатися, і це очікувано, адже зараз все буде проходити напружено. У справах не чекайте поблажок, також не варто спиратися тільки на свої емоції.

Телець

Для представників цього знака настає час, коли важливо задуматися про своє здоров'я. Ваше самопочуття може почати вас засмучувати. Не забувайте про відпочинок і не перевантажуйте себе. Також варто поберегти свої нерви, не вдавайтеся в конфлікти.

Близнюки

Для Близнюків день буде досить вдалим, але будьте готові до того, що вам доведеться чимало потрудитися. Цей час варто приділити роботі, так ви зможете домогтися багато чого і виплеснути енергію. З колегами будьте обережні.

Рак

Раки будуть повністю захоплені особистими відносинами. Ваші романтичні переживання зараз будуть перекривати всі інші думки, тому зосередитися на роботі і справах буде непросто. Розберіться в собі, інакше багато пропустите.

Лев

Ви не повинні сумніватися в своїх здібностях. Ті, хто хоче побачити ваш потенціал, обов'язково його помітять. А ось доводити щось недоброзичливцям не варто. Краще зосередьтеся на тактиці, ваш успіх і так зможе приголомшити ворогів.

Діва

Діви в цей день будуть постійно метушитися. Вам доведеться виправляти і продовжувати справи, які раніше почали інші люди. Багато що може вас дратувати, але пам'ятайте, що оточуючі не можуть мислити точно так же, як ви самі.

Терези

Терезів чекає період, наповнений випробуваннями. Але вам буде цікаво опинитися в такій ситуації, адже вона наскрізь просякнута азартом. Бажання перемогти може допомогти вам подолати багато перешкод, якщо ви не почнете сумніватися в собі.

Скорпіон

Представникам цього знака Зодіаку варто задуматися про свої пріоритети. Ви також прагнете якихось успіхів, але чи є ці цілі по-справжньому вашими? Подумайте і скажіть собі чесно, до чого ви прагнете насправді. Від себе ж не втечеш.

Стрілець

Стрільцям потрібно згадати про справи, які довгий час відкладалися. Буде нудно і неприємно, але все одно розпочаті завдання доведеться закінчити. У родинному колі намагайтеся забувати про роботу, інакше не зможете отримати потрібну кількість відпочинку.

Козеріг

У Козерогів з'явиться необхідність зайнятися своїми планами. Ви занадто неуважні, це заважає і збиває з пантелику. Не намагайтеся братися за кілька справ одночасно, так ви ще сильніше себе розсердите. Відволікайтеся від справ у другій половині дня.

Водолій

Ви зможете справити приємне враження на керівництво. Ваше чарівність і вміння чітко доносити потрібну інформацію не залишать людей байдужими. Не намагайтеся продумувати все наперед, імпровізація зараз буде даватися вам просто прекрасно.

Риби

Риби повинні згадати, що вони не роботи. Коли ви в останній раз нормально відпочивали? Пора нарешті це зробити. Робота не повинна займати весь ваш час. Прогуляйтеся, відпочиньте, подивіться фільм. І приділіть увагу тому, хто вам дорогий.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.