RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Як помре людство: вчені озвучили нову теорію

Відповідно до теорії деяких вчених, через 1 млрд років температура на Землі буде досягати 60 градусів, через що велика частина води світового океану випарується і створить так звану гігантську вологу теплицю.

Про це повідомляє replyua.net.

За прогнозами вчених, верхні шари атмосфери будуть поглинати пари води, після чого ультрафіолетове сонячне випромінювання почне розщеплювати воду на водень і кисень, через що водень буде випаровуватися в космос. Якщо це станеться, Земля віддасть всю воду в космічний простір, поверхня повністю висохне, і життя стане неможливою для всіх живих організмів. Інші вчені вважають, що Земля в будь-якому випадку загине через мільярд років.

Наша планета існує багато мільярдів років, проте життя на ній виникла 3 млрд років тому, і зараз Земля знаходиться в останній стадії свого існування. Якщо через мільярд років Земля не загине, це трапиться набагато пізніше через Сонця. Через 7 млрд років воно буде світити в 2000 разів яскравіше і середня температура на планеті досягне 2000 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явився зачаровує відео про те, як планети Земля і Сонце поступово припинять своє існування.