RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Людина-саморуйнівник: астролог розповів, як хвороба вбиває Медведчука

Популярний астролог Влад Росс заявив, що один з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук має поганий гороскоп, який нібито обіцяє неприємності в тому числі і для самого політика.

Про це він розповів в коментарі виданню "Главред".

"У його гороскопі Сірчаний Місяць і Сатурн - в злісному Скорпіоні, що вказує на дуже злопам'ятну людину, яка не здатна забути чи вибачити навіть найменші образи. Крім того, така комбінація планет вказує на те, що це - людина-руйнівник: Чорний Місяць і Сатурн (символ влади) в Скорпіоні несуть руйнівну програму", - зазначив астролог.

Росс додав, що ця особливість є згубною для тієї людини, в гороскопі якої присутнє таке поєднання планет.

"Людина нібито пожирає себе сама зсередини, що призводить до серйозних проблем зі здоров'ям. Через це Медведчук вже багато років бореться з небезпечною хворобою - раком. З огляду на, що планети несприятливо розташувалися в Скорпіоні, це вказує, що недуг, швидше за все, вразив систему виділення, чи то яєчка, чи то простату. Саме через недуги Медведчук став схожим на "чахлика невмерущого", - заявив астролог.

За його прогнозами, Віктор Медведчук не зможе прожити більше 5-10 років.

"Це максимум, тому що у нього вражаюча ситуація - Плутон в сполученні з Сонцем в будинку передчасного відходу з життя", - зазначив Росс.

Крім того, гороскоп Медведчука вказує на те, що ця людина непохитна, він завжди прагне домагатися своїх цілей і того, чого він хоче.

"Висхідний вузол місячної орбіти в Козерозі вказує на політика, який прагне весь час робити кар'єру. Але він приречений бути вкрай непопулярним у себе на батьківщині, в країні, де він живе з дитинства, оскільки заходячий вузол місячної орбіти знаходиться в зодіакальному знаку Рака. Тому до всього, що стосується України, він відноситься негативно. І хоча Медведчук невпинно буде слідувати своїм цілям, в нашій країні у нього це не буде особливо виходити", - вважає експерт.

Астролог також розповів, чим політик може бути небезпечний для України.

"Перед Путіним у Медведчука великі зобов'язання, але при цьому він вкрай відданий російському президенту і всьому тому, що вони роблять разом. А вся ця діяльність однозначно не принесе Україні нічого, крім руйнування. Найбільша небезпека для нашої держави полягає в тому, що Медведчук цілком може зруйнувати Україну на дрібні частини, як мінімум він здатний роздрібнити її на західну, східну, південну і т.д. Той курс, яким він зараз йде - це руйнівний шлях для нашої країни", - резюмував він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", астролог Влад Росс назвав рік, коли почнеться розпад Росії. Детальніше про це читайте в матеріалі: Путін піде на дно, а Янукович повернеться на Донбас - прогноз Влада Росса.