RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 жовтня: Стрільці будуть багато ображатися, а Водоліям не можна поводитися запально

Сама Доля зараз буде смикати за ниточки життя багатьох людей. Хочете знати, що на вас чекає 14 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають нові перспективи, а кому потрібно стежити за кожним своїм кроком.

Овен

Вашою життєвою дорогою зараз керує сама Доля, тому просто не заважайте їй. Покладайтеся на інтуїцію і відпустіть кермо, ваші ноги самі приведуть вас саме туди, куди вам потрібно. Внутрішній голос зараз буде мудріше вашого розуму, слухайте його.

Телець

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, так як вам допоможуть не тільки старі друзі, але і нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Близнюки

Вчіться вдячно приймати допомогу і не відкидайте тих, хто її пропонує. Вірогідні нові знайомства і цікаві робочі перспективи. Слідуйте за своїм серцем, але і розум не відключайте.

Рак

Перша половина для буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Вже до обіду все почне налагоджуватися само собою.

Лев

Вам може захотітися позбутися від накопиченого негативу. Постарайтеся виплеснути енергію в позитивне русло, не травмуючи оточуючих. Не варто розривати старі контакти, також важливо уникати конфліктів.

Діва

Можливі неприємні або навіть незручні ситуації. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть ранить. Розберіться спочатку у собі, і тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Терези

Поворотний день, наповнений яскравими переживаннями і несподіванками. Вам варто переоцінити свої перспективи і переглянути погляди на життя. За поворотом може ховатися ваша мрія.

Скорпіон

Гарний час для виконання завдань, які ви давно планували, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішньому голосу.

Стрілець

Не варто даремно ризикувати, хоч удача буде на вашому боці. Виймайте з усього досвід і користь, і налаштовуйте себе на позитивну хвилю. Стрільці зараз можуть бути уразливі, враховуйте це у спілкуванні з людьми.

Козеріг

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Козерогів-щасливців буде шанс отримати роботу мрії.

Водолій

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Риби

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також у цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.