RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Гороскоп на 8 грудня: Діви можуть поводитися егоїстично, а Козерогам треба прислухатися до серця

Хочете знати, що на вас чекає 8 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна побути дитиною, а хто повинен бути більш відповідальним.

Овен

У цей день вами може керувати бажання швидше позбутися від усіх завдань. Не потрібно діяти дуже швидко, тому що ви ризикуєте втратити багато важливих деталей. І потім все доведеться переробляти.

Телець

Пошукайте собі цікаве заняття на вечір. Зараз вам не варто засиджуватися вдома, інакше ви можете втратити інтерес до звичайних життєвих радощів. Якщо не вийде вибратися з-під ковдри, хоча б проведіть час за книгою.

Близнюки

Віра в краще допомагає вам ставитися до багатьох речей спокійно. Це добре, тому що так ви економите свої нервові клітини. Продовжуйте в тому ж дусі, і зовсім скоро отримаєте нагороду за свої старання.

Рак

Не потрібно перекладати свою відповідальність на інших. Вам може здаватися, що причиною ваших невдач є хто завгодно або що завгодно, тільки не ваша поведінка. Але ж проблема саме в тому, що ви самі йдете кудись не туди.

Лев

У першій половині дня вам може посміхнутися удача. Спробуйте пограти в лотерею. Хто знає, може ви зможете виграти пристойну суму? Також варто звернути увагу на знаки навколо. Всесвіт намагається щось вам сказати.

Діва

Від вашої впевненості в собі до егоїзму - один крок. Тримайте свої емоції під контролем, щоб не засмучувати своїх близьких. Також у другій половині дня вам варто завершити заплановані на сьогодні справи. Не залишайте їх на завтра.

Терези

Пошуки сенсу життя - заняття цікаве і захопливе. Але не можна забувати про більш звичайні і прості речі. Поки ви літаєте в хмарах і міркуєте про проблеми світобудови, ваша реальність стоїть на одному місці.

Скорпіон

Подумайте, чого б вам хотілося прямо в цю хвилину? Якщо є якесь бажання, яке можна легко здійснити, зробіть це. Такий простий хід допоможе налагодити ваш настрій і зарядитися позитивом.

Стрілець

Швидше за все, ви зараз перебуваєте в трохи піднесеному настрої. Але повністю розслабитися і насолодитися моментом вам заважають проблеми, які накопичилися за останній час. Відпустіть їх.

Козеріг

Якщо ви стоїте перед вибором, прийміть рішення на користь ваших емоцій. Не думайте занадто раціонально, слухайте своє серце. Але пам'ятайте, що не варто надто перегинати палицю і кидатися у вир.

Водолій

Днем вам може захотітися чогось спонтанного. Якщо це бажання нікому не зашкодить, піддайтеся йому. Рушайте на прогулянку, покатайтеся на чомусь, купіть щось непотрібне, але прикольне. Ви заслужили трохи побути дитиною.

Риби

Від ваших власних ідей у вас вже йде обертом голова. І це зрозуміло, адже ви генеруєте мільйон варіантів розвитку подій в хвилину. Зробіть глибокий вдих, дайте собі заспокоїтися і запишіть в блокноті, чим хочете зайнятися в першу чергу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.