RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 грудня: Леви можуть зустріти нового друга, а Козерогів будуть дратувати близькі

Хочете знати, що на вас чекає 9 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба поспостерігати за погодою, а хто не повинен грати в ігри.

Овен

Постарайтеся сьогодні уважно постежити за тим, як з вами спілкуються оточуючі. На початку тижня можливі конфлікти і неприємні розмови. Але тільки в тому випадку, якщо ви не зможете заздалегідь вжити заходів.

Телець

Побережіть свої нервові клітини. Якщо вас буде дратувати хтось або щось, просто відійдіть убік. Не сперечайтеся з дурнями, їм ви все одно нічого не доведете, а собі настрій зіпсуєте.

Близнюки

Після обіду вас чекає приємний сюрприз. Він може бути невеликим, тому постарайтеся його розгледіти. Зверніть увагу на те, як до вас ставляться ваші колеги. Якщо відчуєте холод, спробуйте якось розрядити обстановку.

Рак

Не грайте сьогодні ні в які ігри. Не тільки в буквальному сенсі, а й у метафоричному. Будь-які спроби схитрувати, когось обдурити і так далі, швидше за все, виявляться провальними.

Лев

У вашому оточенні з'явиться людина, яка може стати для вас хорошим другом. Не бійтеся відкритися і поділитися чимось щирим. Якщо зможете знайти спільну мову, отримаєте надійну підтримку і опору.

Діва

Не треба надто гостро реагувати на події і новини. Ви емоційна людина, і зараз це може вам заважати. Постарайтеся не витрачати свою енергію на справи, які ніяк від вас не залежать.

Терези

Вас тягне на дно вантаж ваших власних комплексів. Вам здається, що люди навколо не цінують вашої турботи, уваги і спроб допомогти. Насправді, ви просто не бачите повної картини. Не намагайтеся залізти комусь у голову.

Скорпіон

Перепочили? Пора братися за справи. Вам не хочеться починати новий робочий тиждень, але від нього нікуди не дінешся. Якщо дуже хочеться відійти від справ на якийсь час, постарайтеся вибити собі пару днів відпустки.

Стрілець

Подивіться у вікно. Погода сьогодні дуже чітко відображає ваш власний стан. Поспостерігайте за обстановкою. Так вам буде легше зрозуміти, як потрібно поступати далі.

Козеріг

Ваші близькі можуть почати вас дратувати. Але не потрібно реагувати на все занадто агресивно. Постарайтеся зрозуміти людей навколо. У них теж можуть бути різні перепади настрою.

Водолій

Не порівнюйте себе з іншими. Так, напевно хтось справляється з чимось краще або робить щось, що у вас поки не виходить. Але в зворотну сторону все працює точно так само - ви багато в чому набагато сильніше і успішніше багатьох інших.

Риби

Дозвольте собі побути дитиною і повірити в чудеса. Це допоможе зарядитися позитивною енергією і набратися сил. Зовсім скоро вам знадобиться цей заряд.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.