RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 26 січня: Козерогам потрібно говорити правду, а Овнів чекає важливий поворот

Хочете знати, що на вас чекає 26 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно вийти з дому, а хто повинен перестати себе перевантажувати.

Овен

У майбутньому вас чекає важливий життєвий поворот, до якого потрібно підготуватися вже зараз. Приємні події можуть запаморочити вам голову, тому постарайтеся все продумати заздалегідь.

Телець

Чесно задайте собі питання - чого саме вам не вистачає? Якщо вам просто нудно, придумайте собі заняття. Якщо ж ви хочете змінити обстановку, зробіть для цього все можливе. Не потрібно зупинятися на шляху до мети.

Близнюки

За порогом вашого будинку і офісу теж є життя. Звичайно, у вас дуже багато важливих справ, але не можна забувати і про звичайний відпочинок. Сходіть на прогулянку в парк чи ліс, це багато що змінить у вашій свідомості.

Рак

Навіщо вам така кількість справ одночасно? Подумайте, заради чого ви зараз так себе перевантажуєте. Чи дійсно потрібно братися за все завдання одразу, або можливо частину з них можна трохи відкласти в сторону?

Лев

Перерви між роботою і домом треба заповнити чимось творчим. Підіть на цікаву прогулянку або запишіться на курси. Зараз ваш мозок вимагає нових знань, а душа просить про пригоди.

Діва

Нагадуйте собі, що щастя складається з дрібниць. Поважайте маленькі радості - ранкове сонце, приємний вітерець, смачну каву і цікаву бесіду. Чим частіше ви будете налаштовуватися на позитив, тим веселіше будете жити.

Терези

Зовсім скоро ви відчуєте новий приплив сил і емоцій. Це пов'язано з вашим окриленим настроєм. Використовуйте ці емоції, щоб затримати в своєму житті стан радості і приємного умиротворення.

Скорпіон

Зупиніться на хвилинку і просто подихайте. Подивіться у вікно, випийте чашку чаю. Нікуди не поспішайте і дозвольте собі насолодитися цим моментом. Скоро вам знадобиться заряд приємних емоцій.

Стрілець

Продумайте свої витрати наперед. Інакше ви легко можете втратити велику суму грошей. Зараз вам потрібно уважно стежити за своїми імпульсами, вони можуть завести вас в справжню безвихідь.

Козеріг

Не бійтеся образити людей своєю правдою. Брехня може здаватися більш приємною, але вона все одно залишається брехнею. Немає нічого поганого в тому, що ви думаєте і відчуваєте не зовсім так, як хочеться іншим.

Водолій

Після важкого дня дозвольте собі гарненько розслабитися і відпочити. Прийміть ванну, випийте смачний напій і проведіть час так, як хочеться саме вам.

Риби

Вас чекає цікавий, але не найлегший період. Пам'ятайте, що все може псуватися не тільки від перепадів настрою, але і від втоми. Не намагайтеся зробити всі справи одночасно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.