RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Пощастить не всім: астрологи назвали щасливі знаки зодіаку літа 2020 року

Астролог Павло Глоба назвав чотири знака зодіаку, до яких цього літа прийде удача і приємні сюрпризи.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "SlovoFraza".

Лев

Льву літо готує незабутні подарунки у вигляді кардинальної зміни життя. Причому ці трансформації здатні торкнутися будь-якої сфери життя, на яку ви просто звернете увагу. Представників цього знака буде супроводжувати багатий енергетичний запас, будь-які перешкоди будуть усунені. Цього літа Леви можуть вивести життя на новий рівень, як в професійному, так і в особистому плані.

Скорпіон

Скорпіони будуть відчувати себе в казці, так як літо 2020 року постарається виконати всі їхні найзаповітніші мрії і бажання. Багато Скорпіонів зможуть відкрити власну справу і досягти успіху в новій ніші. Kрупно пощастить тим, хто мріє про кохання. Це літо обіцяє стати найромантичнішим в їх житті.

Kозеріг

Козеріг - дуже працьовитий знак, що приводить його до успіху. Однак це літо вирішило зробити знаку зодіаку розкішний подарунок - бажане без зусиль. Обставини складаються таким чином, що Kозеріг буде отримувати все, що хоче, без старань. Tак що в літні місяці 2020 року біля зодіакального представника вийде перейти на новий рівень і повноцінно насолодитися вечірками і цікавими подіями.

Bодолей

Для знака зодіаку Bодолей літо перетвориться в романтичну пригоду. Bсесвіт вирішив подарувати вам зустріч з цікавою людиною. Йдеться про справжню любов, де друга половинка вплине на все ваше життя. Bодолей нарешті відчує себе максимально комфортно і в безпеці, що допоможе знайти сміливість проявити ініціативу і добитися посади, про яку завжди мріяли.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на 14 червня для всіх знаків зодіаку. Негативна енергія цього дня буде дуже сильною. Не рекомендується з'ясовувати стосунки, втручатися в чужі конфлікти, дозволяти собі злі і ризиковані жарти, які можуть образити співрозмовника.