RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Сонячне затемнення 21 червня: поради астролога, щоб пережити його без проблем

У день літнього сонцестояння, 21 червня о 09:40 за київським часом, відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення. Астролог дала поради, як пережити його без проблем.

Про це розповіла астролог Олена Максимова "Gazeta.ua".

За її словами, в коридор затемнень ми увійшли 5 червня, а вийдемо з нього 5 липня.

"Сонячне затемнення, яке відбудеться цієї неділі, збігається за часом з днем літнього сонцестояння. Це насичений подіями день. Головне - не робити різких кроків і змін у своєму житті. Вони можуть виявитися фатальними. Змінити щось буде непросто. Тому просто насолоджуйтеся тим, що маєте, і не хапайтеся за неймовірні обіцянки. Довіряти зараз можна тільки собі і найближчому оточенню", - радить вона.

10 порад, які допоможуть пережити цей період без негативних наслідків:

Відмовтеся від важкої роботи вже в суботу. Напередодні затемнення будете відчувати себе виснаженими.

Не плануйте на ці вихідні визнання в любові. Партнери можуть відмовити або пообіцяти стати вашою половинкою, але не стримати слово.

Не втрачайте часу на пошуки нового партнера. Ці відносини будуть швидкоплинними і принесуть чимало проблем.

Відкладіть операції з купівлі-продажу нерухомості. Навіть давати завдаток за житло не варто.

Перенесіть на інший день закладку фундаменту або початок ремонтних робіт. Це час руйнування. Те, що побудуєте, простоїть недовго.

Не варто в ці вихідні купувати техніку. Якщо покупку можна перенести, придбайте, але в експлуатацію введіть через кілька днів після затемнення.

Намагайтеся в ці дні не сваритися з родичами і коханими. Ніхто зараз не готовий поступатися. Легко буде розірвати шлюб і відносини, але від самотності скоро захочете вити вовком.

Зачекайте з походом в салон краси. Це невдалий час для змін зовнішності.

Не поспішайте звертатися до суду. Справа затягнеться надовго і навряд чи вирішиться на вашу користь.

Стримуйте себе під час розмови з шефом. Це невдалий час, щоб просити про підвищення посади або зарплати. Не треба писати заяву на звільнення і починати пошуки нової роботи. Результат розчарує.

Як повідомляв "Апостроф", скоро, в ніч з 6 на 7 липня, українці відзначатимуть Івана Купала. "Апостроф" розповідав, що можна і що не можна робити в цей день.