RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, яким казково пощастить в листопаді

Укладачі гороскопів назвали три знака Зодіаку, які в листопаді будуть самими щасливими.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті "Слово і Фраза".

Лев

Повз представників цього знаку в листопаді щастя не пройде. З 9 листопада в їхньому житті будуть відбуватися абсолютно приголомшливі резонансні позитиви, які відіб'ються практично на всіх аспектах. Вирішити вдасться навіть ті завдання, які ще місяць тому були не під силу. Найщасливіші дні - 14, 18, 22, 28 листопада.

Близнюки і Діва

Представники знаків, якими опікується планета Меркурій, відчують сприятливі зміни одночасно - після 6 листопада. Найяскравіші і важливі події відбуватимуться 11 листопада, коли Меркурій перебуватиме в Скорпіоні, і дозволить з мудрістю вирішити життєво-важливі питання.

Високий потенціал позитиву настане також після 19 листопада. Потужний приплив здоров'я і життєвих сил представники ці знаків відчують 22 листопада багато хто зцілиться або заново знайде щастя бути здоровими.

Яскравими виявляться також останні дні місяця. 29 листопада примножаться фізичні сили і психоемоційна енергетика для вирішення питань своєї мрії.

Як повідомляв "Апостроф", незвичайне астрономічне подія під назвою Блакитний Місяць, яке відбудеться в найближчу суботу, 31 жовтня, не залишить без особливої уваги деяких представників зодіакального кола - ці знаки отримають неочікуваний подарунок зірок у вигляді значних фінансових надходжень.