RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірне везіння в перший тиждень грудня

Астрологи вже дали прогноз для всіх на 2021 рік, але перший тиждень грудня теж піднесе сюрпризи. Особливо вдалим він стане для представників трьох знаків Зодіаку. Перші сім днів зими будуть досить нестабільними в емоційному плані, але на тих, хто максимально задіє свої вміння, чекає успіх.

Про це повідомляє "МК.ru".

Лев

Тиждень для Львів буде відзначений активністю, їх буде переповнювати енергія. У поєднанні з їх природною завзятістю і наполегливістю, це дасть неймовірні результати. Представники цього знака будуть вражати оточуючих гострим розумом і здатністю швидко приймати правильні рішення.

Стрілець

Перший тиждень зими стане дуже результативним для Стрільців. Головне правильно вибрати точку прикладання енергії і наполегливо йти до мети. Проявивши сміливість і рішучість ці люди зможуть вирішити безліч завдань і залучити енергію грошей.

Водолій

Плідним тиждень стане і для Водоліїв. Можна сміливо братися за здійснення найсміливіших ідей, ви зможете досягти мети, проявивши свої таланти і працьовитість. В результаті Водолії зможуть не тільки домогтися бажаного, але також підняти самооцінку і відчути задоволення від зробленого.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким в грудні посміхнеться удача.