RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Названо три знака Зодіаку, з якими дуже складно жити в шлюбі

Раніше астрологи розповіли, які чоловіки є кращими батьками, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, шлюб і відносини з якими, будуть дуже непростими.

Про це пише "Слова і фрази".

Діва

Представники цього знака схильні контролювати все і всіх. Вони прихильники порядку і розміреності. Щоб уникнути несподіванок і порушення звичного ходу речей, Діви прагнуть до першості в стосунках. Далеко не всім це підходить. Разом з тим, життя з ними буде спокійним і розміреним. Також представники цього знака дуже економні. Цього ж вони вимагають і від свого партнера. У деяких випадках зайва ощадливість може стати непереборною перешкодою для щасливих стосунків.

Скорпіон

Скорпіони довго пам'ятають свої образи, тому їм у відносинах потрібна людина, яка завжди на їхньому боці. Вони не забувають жодного поганого слова сказаного на свою адресу навіть в пориві емоцій. Партнери Скорпіонів мають весь час контролювати себе, інакше ті закриються і підуть в себе. Також вони відрізняються ревнивістю. Це обумовлено тим, що вони дуже прив'язані до своєї другої половинки і бояться втратити її.

Стрілець

Для Стрільців важливо бути головними у відносинах, вони готові маніпулювати партнером заради досягнення своїх цілей. Однак, якщо давати їм те, чого вони хочуть, обману і маніпуляцій можна уникнути. Представники цього знака дуже цінують свободу. Якщо партнер готовий не обмежувати їх ні в чому, відносини мають перспективу. Бачачи розуміння з боку другої половинки, Стрільці відповідають тим самим.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи дали прогноз на грудень для всіх знаків Зодіаку.